Valitsijamiehen ohjeet

 

KAINUUN KENNELPIIRI RY

VALITSIJAMIEHEN OHJE VALITTAESSA KOIRIA HIRVIMESTARUUS – JA HIRVIMESTARITAR OTTELUIDEN POHJAN LOHKON VALINTAKOKEISIIN


Valinnan suorittaa Kainuun Kennelpiirin valitsema valitsijamies (ns. harmaiden valitsijamies)

Valintakokeena toimii Kainuun Kennelpiirin piirinmestaruuskoe

Hirvimestaruusottelun Pohjan lohkon valintakokeeseen valitaan kolme piirinmestaruuskokeen parasta SHHJ:n rotua edustavaa koiraa , sukupuolesta riippumatta ja yksi varakoira (neljänneksi paras ko. rotuinen koira)

Hirvimestaritar ottelun Pohjan lohkon valintakokeeseen valitaan kolme piirinmestaruuskokeen parasta SHHJ:n rotua edustavaa narttukoiraa ja yksi varakoira (neljänneksi paras ko. rotuinen narttu)

Mikäli narttukoira on tilanteessa , että se pääsisi piirinmestaruuskokeen tulosten perusteella kumpaankin lohkoon on koiranomistajan tällöin tehtävä valinta , kumpaan hän haluaa osallistua. Narttukoira voi osallistua vain toiseen. Valitsijamies tiedustelee halukkuuden ennen piirimestaruuskokeen tulosten julkistamista.

Valitsijamies ilmoittaa koirat lohkon valintakokeiden järjestäjille välittömästi Kainuun Kennelpiirin valintakokeen jälkeen

Valitsijamies ilmoittaa koirat, lohkon valintakokeiden järjestäjien tilinumerot ja osanottomaksun suuruuden Kainuun kennelpiirin rahastonhoitajalle osanottomaksujen suorittamista varten. Tämä ilmoitus on tehtävä viimeistään seuraavana arkipäivänä piirinmestaruuskokeen jälkeen.

Valitsijamies toimittaa valittujen koirien omistajille lohkon valintakokeiden kutsut

Valitsijamiehen tehtävänä on järjestää koiran mukana menevä ylituomari niille , jotka menevät lohkonvalinnasta otteluihin.

Muilta osin noudatetaan Suomen Harmaahirvikoirajärjestön valitsijamiesohjeita


Kajaanissa 4.4.2005
Kainuun Kennelpiiri ry / Pystykorvajaosto


Kajaanissa 18. 4 . 2005
Kainuun Kennelpiiri ry
Hallitus