Yhdistyksen mestaruuskoe

KAINUUN HIRVIKOIRAYHDISTYS RY
YHDISTYKSEN MESTARUUSKOE

SÄÄNNÖT

1. Kainuun Hirvikoirayhdistyksen hirvenhaukun mestaruus ratkaistaan vuosittain Ristijärvellä, Uvan metsästäjien järjestämän yleisen hirvenhaukkukokeen yhteydesä.

2. Yhdistyksemme mestari on se koira, joka saavuttaa ko. kokeessa parhaan pistemäärän, riippumatta missä luokassa koira kilpailee. Mestarikoiran on oltava koehetkellä yhdistyksemme jäsenen tai hänen alaikäisen lapsensa omistuksessa.

3. Kainuun Hirvikoirayhdistys RY lahjoittaa mestaruuspokaalin, joka on kiertopalkinto. Kiertopalkinnon saa pysyvästi omakseen,  jos saman jäsenen koira voittaa sen kolmannen kerran (voi olla eri koiria).Yhdistys kustantaa uuden pokaalin.

4. Kiertopalkinnon kaiverruskustannuksista vastaa se henkilö, jonka hallussa palkinto kunakin vuonna on.

5. Kainuun Hirvikoirayhdistyksen mestarikoirilla on oikein osallistua mestaruusvuotta seuraavana vuonna Pohjanlohkon Hirvikoirayhdistysten/kerhojen väliseen ystävyysotteluun yhdistyksemme joukkueessa.

6. Tulkinta- ja riita-asiat näitä sääntöjä koskevissa asioissa ratkaisee lopullisesti Kainuun Hirvikoirayhdistyksen hallitus.